eKinnex™ for LiFeKinnex™

Molnbaserad hantering av modellserien för LiFeKinnex-batterisystem

Ta tillvara kraften i molnet för att proaktivt övervaka dina LiFeKinnex-batterier, dockor för smarta batterier och laddare med 4 fack som strömförsörjer serien mobila medicinvagnar. eKinnex hjälper IT-personal att förenkla service och underhåll för att öka driftstiden och uppfylla kraven som ställs av en effektiv och modern vård.

Säker programvaruövervakning

• Övervakar batteriprestanda och andra viktiga mätvärden för modellserien i realtid
  • Meddelar omedelbart IT-ansvarig när en mobil arbetsstation kräver service
  • Integreras med ditt hanteringssystem för interna supportärenden för effektivt underhåll och förbättrad driftstid
LiFeKinnex Battery

Systemkrav

• Få först hjälp från eKinnex support för att skapa din molnorganisation och användarkonton
  • Innan du kontaktar, avgör om din distribution är för en enskild anläggning eller över flera campus
  • Var beredd att ange namn och e-postadresser som kommer att kopplas till användarkonton
  • När din organisation och dina konton har upprättats kan du köra idrifttagningsverktyget nedan
  • Observera att denna applikation för närvarande endast är tillgänglig på engelska

Minsta konfiguration

Minsta konfiguration
Network Requirements
  • Internet Access via WiFi:
    • - 2.4 GHz network with security suite support for WEP/WPA2-Personal/WPA2-PSK
    • - WPA2 Enterprise not supported
  • Required Network Ports: 443
  • Required Device Endpoints: us-central1-mqtt.clearblade.com & time.aws.com OR time.google.com
  • The PC/Network being used for updating the LiFeKinnex Smart Battery Dock firmware will need access to the following endpoint: https://ergotron.appspot.com
Browser Support Chrome, Firefox, Edge
Operating Systems Setup Tool: Windows 10 / Windows 8 / Windows 7
LiFeKinnex Dock and
Charger WiFi Specs
  • 2.4 GHz IEEE 802.11 b/g/n
  • WEP/WPA2-Personal/WPA2-PSK

Ladda ned programvara

Konfigureringsverktyg för LiFeKinnex Strömförsörjningssystem

Håll ditt LiFeKinnex-system anslutet

LiFeKinnexs Wi-Fi-kompatibilitet sparar tid för IT-teamet genom att de senaste firmware-uppdateringarna kan göras via den trådlösa anslutningen. Du kan även övervaka batteriprestanda från appens gränssnitt på vagnens integrerade dator.

Ladda ned konfigureringsverktyg

Handbok till konfigureringsverktyg

Du måste ha Windows 7 eller senare för att ladda ned programvaran.

Se systemkraven ovan för ytterligare information.