eKinnex™ for CareFit™

Molnbaserad hantering av flottan av CareFit-vagnar

Stort antal mobila datadrivna arbetsstationer är avgörande för dagens arbetsflöden på sjukhus. eKinnex for CareFit effektiviserar hur du hanterar underhåll och service av dina mobila arbetsstationer för att bibehålla drifttid och minimera arbetsbördan för din IT-personal.

Säker övervakning av programvara

• Övervakar batteriprestanda och andra nyckeltal för din vagnpark i realtid
  • Meddelar omedelbart din IT-personal när en mobil arbetsstation behöver service
CareFit Pro Cart medicinvagn

Systemkrav

• Få först hjälp från eKinnex support för att skapa din molnorganisation och användarkonton
  • Innan du kontaktar, avgör om din distribution är för en enskild anläggning eller över flera campus
  • Var beredd att ange namn och e-postadresser som kommer att kopplas till användarkonton
  • När din organisation och dina konton har upprättats kan du köra idrifttagningsverktyget nedan
  • Observera att denna applikation för närvarande endast är tillgänglig på engelska

Minsta konfiguration

Minsta konfiguration
Browser Support Web App: Chrome, Firefox, Edge
Operating Systems Commissioning Tool: Windows 10 / Windows 8
Network Requirements for Cart Connectivity
  • Cart WiFi Specs:
    • 2.4 GHz and 5 GHz IEEE 802.11a/b/g/n
    • WEP/WPA2-Personal/WPA2-PSK
    • WPA2 Enterprise PEAP-MSCHAPv2 (firmware 6.0104 or later)
  • Required Network Port: 443
  • Required Device Endpoints: us-central1-mqtt.clearblade.com & time.google.com

Ladda ner programvara

Driftsättningsverktyg för CareFit

Håll dina CareFit EMC-vagnar anslutna

CareFits Wi-Fi-kompatibilitet sparar tid för ditt IT-team genom att möjliggöra trådlös anslutning för att enkelt köra de senaste firmwareuppdateringarna. Från appens gränssnitt på vagnens inbyggda dator kan du också övervaka batteriprestanda.