eKinnex™ voor CareFit™

Cloudgebaseerd fleetmanagement voor CareFit-trolleys

Een grote verzameling EHR werkstations is een must voor de werkprocessen in ziekenhuizen. eKinnex voor CareFit stroomlijnt het proces van het onderhouden en beheren van jouw eigen fleet. Op deze manier hou je de werkingstijd van de systemen op gang en minimaliseer je de impact op het IT-personeel.

Software monitoren op een zekere en veilige manier

• De batterijprestaties van monitors en andere belangrijke gegevens van jouw fleet in real time
  • Informeert het IT-personeel direct als een mobiel werkstation onderhoud nodig heeft
CareFit Pro medische trolleys

Systeemvereisten

• Vraag eerst hulp van eKinnex-ondersteuning om uw cloudorganisatie en gebruikersaccounts aan te maken
  • Bepaal voordat u contact opneemt of uw implementatie voor een enkele faciliteit of voor meerdere locaties is
  • Zorg ervoor dat u de namen en e-mailadressen heeft die aan de gebruikersaccounts moeten worden gekoppeld
  • Nadat uw organisatie en accounts zijn ingesteld, kunt u de Commissioning Tool hieronder gebruiken
  • Houd er rekening mee dat deze applicatie momenteel alleen in het Engels beschikbaar is

Minimale configuratie

Minimale configuratie
Browser Support Web App: Chrome, Firefox, Edge
Operating Systems Commissioning Tool: Windows 10 / Windows 8
Network Requirements for Cart Connectivity
  • Cart WiFi Specs:
    • 2.4 GHz and 5 GHz IEEE 802.11a/b/g/n
    • WEP/WPA2-Personal/WPA2-PSK
    • WPA2 Enterprise PEAP-MSCHAPv2 (firmware 6.0104 or later)
  • Required Network Port: 443
  • Required Device Endpoints: us-central1-mqtt.clearblade.com & time.google.com

Software download

Programmeertool voor CareFit

Hou je CareFit EMC trolleys verbonden

De wificompatibiliteit van CareFit bespaart jouw IT-team tijd door draadloze connectiviteit in te schakelen om eenvoudig de laatste firmware updates toe te passen. Vanaf de interface van de app op de onboard computer van jouw trolley, kun je ook de batterijprestaties bekijken.