eKinnex™ for StyleView®

Molnbaserad hantering av modellserien för StyleView-vagnar

Större modellserier med EHR-arbetsstationer är avgörande för att arbetsrutinerna ska fungera på dagens sjukhus. eKinnex for StyleView förenklar hur du servar din serie och håller uppe driftstid och minimerar påverkan på IT-personalen.

Säker programvaruövervakning

• Övervakar batteriprestanda och andra viktiga mätvärden för din modellserie, i realtid
  • Meddelar omedelbart IT-ansvarig när en mobil arbetsstation kräver service
SV42-7202 Medical Cart

Systemkrav

• Få först hjälp från eKinnex support för att skapa din molnorganisation och användarkonton
  • Innan du kontaktar, avgör om din distribution är för en enskild anläggning eller över flera campus
  • Var beredd att ange namn och e-postadresser som kommer att kopplas till användarkonton
  • När din organisation och dina konton har upprättats kan du köra idrifttagningsverktyget nedan
  • Observera att denna applikation för närvarande endast är tillgänglig på engelska

eKinnex for StyleView Minimum Configuration

eKinnex for StyleView Minimum Configuration
Operating Systems Windows 10 / Windows 8 / Windows 7
CPU 32-bit or 64-bit processor
Memory Usage - Background Service Only 6 MB
Memory Usage - Service + User Interface 18 MB
Disk Usage - Background Service Only 4 MB
Disk Usage - Service + User Interface 12 MB
Screen 800x600, 16-bit High Color
Port 1 Available USB Port Required
Network Access Internet Access via WiFi
Available Network Port 443
Browser Support Chrome, Firefox, IE (11)

Programnedladdning

Klientapp

Ta tillvara kraften i molnet för att övervaka och hantera din modellserie

Ladda ned och installera den här klientappen och koppla dina StyleView-vagnar till vår säkra webbapp. Detta intuitiva och enkelt skalbara program ger information i realtid om status på dina vagnar.

Ladda ned eKinnex-klient

Du måste ha Windows 7 eller senare för att ladda ned programvaran.

Se systemkraven ovan för ytterligare information.

eKinnex-programvara, vagngrafik

Ytterligare StyleView Verktyg och firmware

StyleView Knappsats för Windows®

Windows PC-baserad PIN-kod för smidig åtkomst av lådor på Ergotron StyleView SV43/44-vagnar.

Denna app inkluderar support för alla StyleView SV43/44-medicinvagnar och innehåller följande funktioner:

• Ger användare tillgång till funktioner från en integrerad dator för StyleView 43/44-lådor.
  • Inmatningar kan göras via mus, knappsats och pekskärm.

Obs!   Det går för tillfället inte att använda master-pin-kod/administrativa funktioner.

Software Download

Programvarunedladdning kräver Microsoft Windows 7 eller senare tillsammans med .NET Framework 4.
Både lådor och den integrerade datorn måste vara anslutna till vagnarnas USB-hubb för att denna app ska kunna kontrollera lådorna.

Hämta StyleView-knappsats

StyleView SV43/44 Firmware

Denna firmware-version inkluderar support för dessa dubbla lådtillbehör:

Denna firmware-version innehåller dessutom dessa funktioner och korrigeringar:

• Ett nytt konfigurationstillval som gör att alla lådor låses upp när en PIN-kod har angetts. Larmet som anger att lådan är öppen ljuder fortfarande. (När Pharmacy-PIN har angetts, inaktiveras larmet som anger att lådan är öppen.)
  • Detta gör att du inte behöver välja en låda att öppna när det bara finns en låda installerad.
  • Inställningen “alarm mute” återställs inte längre när strömmen bryts till lådkontrollen.

Programvarunedladdning

Programvarunedladdning kräver Microsoft Windows XP eller senare tillsammans med .NET Framework 4.

Varning! Om du installerar denna firmware-uppdatering återställs fabriksinställningarna för vagnen.
  • Master-PIN-kod, alla användar-PIN-koder*, Pharmacy- PIN-kod och inställningen “alarm mute” återställs till fabriksinställningarna.
  • Alla anpassade inställningar som har tillämpats på vagnen måste programmeras om.

* Om dina PIN-koder distribueras via StyleLink Enterprise, ska användar-PIN-koder inte behöva programmeras om.

Ladda ned firmware-verktyg

Har du frågor om vår tidigare StyleLink-programvara? Kontakta Kundsupport för att få hjälp.