Zoeken
Live chatmaandag tot vrijdag
0800 223758
  

Constant ForceConstant Force Technologie

Meer beweging. Minder inspanning. Voel het verschil.

CF is een gepatenteerde technologie met een uitstekende prijs-prestatie verhouding die vloeiende en gemakkelijke bewegingen mogelijk maakt. Het aanpassen van de hoogte en de kijkhoek van een monitor vereist maar zeer weinig inspanning van de gebruiker. De toepassing van deze technologie in bevestigingssystemen heeft het additionele voordeel dat slechts zeer weinig frictie hoeft te worden toegepast om een monitor in dezelfde positie te houden. Deze technologie is tevens geïntegreerd in monitorstands en bevestigingen van de meeste vooraanstaande monitorfabrikanten.

Neo-Flex™ Mobile WorkSpace

Neo-Flex Mobiele Werkplek: verhoging van 63 cm, kantelen en draaien

Bekijk alle CF- producten

LX Lift Stand

Bijstellen met slechts een aanraking!

“Deze gepatenteerde technologie is het hoogtepunt van vele jaren intensieve technologische ontwikkeling en het leren begrijpen van onze klanten en de behoeften vanuit de markt”, zei Harry Sweere, oprichter van Ergotron, bij de introductie van CF technologie. “De unieke technologie van CF streeft voorbij de standaard gasveertechnologie die tegenwoordig veel gebruikt wordt, en biedt een betere prijs/kwaliteitverhouding. De op CF gebaseerde producten maken het voor onze klanten mogelijk een LCD monitor eenvoudig op de ergonomisch correcte hoogte in te stellen voor optimaal comfort.”

CF technologie biedt gewichtsinstelbaarheid, die al door het aandraaien van een schroef kan worden ingesteld. De hoogteverstelling gaat zo licht, dat zelfs kleine kinderen de hoogte van de monitor kunnen instellen! Bestaande gebruikers van LCD monitoren kunnen hun LCD monitor uitbreiden met een meer flexibele monitorstandaard of arm die gebruik maakt van CF technologie. Dankzij de gewichtsinstelbaarheid die de CF-technologie biedt zijn de CF-producten geschikt voor een groot assortiment LCD en plasma monitoren met variërende gewichten, waardoor niet langer verschilllende armen hoeven te worden aangeschaft voor verschillende monitoren.

Luister naar een radiointerview met de directeur en CEO Joel Hazzard bespreekt Ergotron's CF technologie

  
Quick Finder
LCD Monitor, ≤24"
Multiple Displays
Notebook
Large Display, >24"
OR

MORE FINDERS
WorkFit FinderStand Up Desks StyleView Cart FinderSV Medical Carts Charging Systems FinderCharging Systems