Zoeken
Live chatmaandag tot vrijdag
0800 223758
  

OEM

Sinds 2002 is Ergotron een leidende partij op het gebied van monitorstands en hoogteverstelbare oplossingen voor LCD fabrikanten. Onze OEM klanten behoren tot de meest bekende merknamen in de markt van LCD monitoren.

Gebruikmakend van onze gepatenteerde CF-technologie, werken we samen met onze klanten om gezamenlijk innovatieve en kost-efficiënte oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan hun behoeften op het vlak van bevestigingsproducten. Als resultaat winnen onze OEM-klanten meer business met:Productloyaliteit van klanten die gewend zijn aan de hoge kwaliteit en het gevoel met onze producten. Loyaliteit van klanten die onze prijs/kwaliteitverhouding in hoge mate weten te waarderen.

Ons design-team ontwerpt low-cost oplossingen die voldoen aan de strenge criteria van klanten uit Japan, USA, Europa en China. Ergotron producten zijn robuust en hebben een zeer lange levensduur bij een zeer stabiel en betrouwbaar productieproces. Elk product levert specifiek de juiste prijs/prestatie verhouding.

In 2005, is Ergotron een joint venture gestart in Zuid-China voor het vervaardigen van producten voor onze OEM-klanten. De fabriek in China wordt geleid door top-managers die afkomstig zijn uit de industrie met vele jaren ervaring en expertise op het gebied van massaproductie en productieprocesontwikkeling.

Onze fabriek in China doet 100% tests op het eindproduct, levensduurtesten op elke batch en vele andere in-proces testen die zorgdragen voor een zeer hoge kwaliteit van alle producten.

Ergotron is een leidende partij in de OEM industrie voor monitorstands, met name op het gebied van onderzoek en ontwikkeling en loopt daarin ver voor op andere fabrikanten. Ergotron is ongeëvenaard in het aantal patenten op de eigen hoogteverstelling en kanteltechnologie en heeft vele nieuwe patenten in continue ontwikkeling.

We zien het als onze missie om de leider in de branche te zijn.

Ergotron OEM

Vice President of OEM Sales: John Deutsch
jdeutsch@ergotron.com or
info.oem@ergotron.com

  
Quick Finder
LCD Monitor, ≤24"
Multiple Displays
Notebook
Large Display, >24"
OR

MORE FINDERS
WorkFit FinderStand Up Desks StyleView Cart FinderSV Medical Carts Charging Systems FinderCharging Systems