eKinnex™ voor CareFit™

Cloudgebaseerd fleetmanagement voor CareFit-trolleys

Een grote verzameling EHR werkstations is een must voor de werkprocessen in ziekenhuizen. eKinnex voor CareFit stroomlijnt het proces van het onderhouden en beheren van jouw eigen fleet. Op deze manier hou je de werkingstijd van de systemen op gang en minimaliseer je de impact op het IT-personeel.

Software monitoren op een zekere en veilige manier

• De batterijprestaties van monitors en andere belangrijke gegevens van jouw fleet in real time
  • Informeert het IT-personeel direct als een mobiel werkstation onderhoud nodig heeft
CareFit Pro medische trolleys

Systeemvereisten

• Neem contact op met het eKinnex-ondersteuningsteam met al je vragen over software of implementatie
  • Extra informatie over applicatieconfiguratie wordt verstrekt nadat er een account is aangevraagd

eKinnex voor CareFit minimale configuratie

eKinnex voor CareFit minimale configuratie
Browserondersteuning Web App: Chrome, Firefox, Edge
Besturingssystemen Programmeertool: Windows 10/Windows 8/Windows 7
Netwerkvereisten voor trolleyconnectiviteit
  • Wifi-specificaties trolley:
    • 2.4 GHz en 5 GHz IEEE 802.11a/b/g/n
    • WEP/WPA2-Personal/WPA2-PSK
    • WPA2 bedrijf momenteel niet ondersteund
  • Beschikbare netwerkpoorten: 8883
    • 8883 – Poort 8883 is de standaard TCP poort gereserveerd met IANA voor veilige MQTT-connecties
    • Cloud IoT Core ondersteunt het MQTT protocol door een managed broker af te spelen met de poort: mqtt.googleapis.com:8883

Software download

Programmeertool voor CareFit

Hou je CareFit EMC trolleys verbonden

De wificompatibiliteit van CareFit bespaart jouw IT-team tijd door draadloze connectiviteit in te schakelen om eenvoudig de laatste firmware updates toe te passen. Vanaf de interface van de app op de onboard computer van jouw trolley, kun je ook de batterijprestaties bekijken.

Programmeertool downloaden

Software download vereist Microsoft Windows 7 of later.

Bekijk systeemvereisten hierboven voor extra gegevens.