Zoeken
Live chatmaandag tot vrijdag
0800 223758
  
Technische ondersteuning

+31 33 45 45 600

Live chat

E-mail klantenservice

Om u snel van dienst te zijn vragen wij u het serienummer gereed te houden


  
Hulpmiddelen

Fotobibliotheek


Assistenza per i prodotti di montaggio HP

Custom Solutions for HP by Ergotron

Soluzioni su misura Ergotron per HP

HP ed Ergotron hanno stabilito una collaborazione per offrire autentica innovazione nella tecnologia di montaggio dei display. Sono elencate di seguito le risorse di assistenza tecnica per la soluzione che vi permetterà di migliorare il vostro spazio di lavoro.


Calculator voor het berekenen van de payback in productiviteit

Zie hoe snel een geavanceerde werkruimte zichzelf terugbetaalt

Payback Calculator

De kosten die gepaard gaan met ergonomische artikelen zoals steunen voor beeldschermen en toetsenborden, worden vaak genoemd als een barrière om ze aan te schaffen. Maar de realiteit is dat comfortabel achter een computer zitten, een goede economische investering is. Hetzelfde geldt voor het gebruikmaken van meerdere beeldschermen tijdens uw werk. Door gebruik te maken van twee beeldschermen in plaats van een, hoeft u bijna niet meer tussen documenten heen en terug te schakelen, waardoor taken in kortere tijd kunnen worden voltooid. Studies tonen aan dat de productiviteit hoger wordt als men werkt in een ergonomische ruimte of met meerdere beeldschermen.

Bereken de payback voor uw scenario

Vervang de standaardwaarden die van toepassing zijn op uw situatie en klik op Berekenen. Opmerking: Voer geen komma's, decimalen, spaties of andere tekens in. Voer alleen getallen in.


  
Home
Product Finder
Payback Calculator
Workspace Planner