Zoeken
Live chatmaandag tot vrijdag
0800 223758
  

Bedrijfsinformatie

Ergotron Inc. is opgericht in Minnesota, VS in 1982 door Harry C. Sweere. De naam Ergotron is afgeleid van de woorden Ergonomie en Electronica. Zoals de naam reeds suggereert is Ergotron's missie om de interface van gebruikers met computers, monitors, TV's en grote beeldschermen - elk beeldscherm feitelijk - te verbeteren. Innovativiteit en kwaliteitsproducten met een uitzonderlijke toegevoegde waarde zijn het handelsmerk van Ergotron.

Ergotron levert al 25 jaar producten voor de ergonomische inrichting van de beeldschermwerkplek. Ergotron's productaanbod van digitale display bevestigingsproducten omvat bureau-, wand en mobiele bevestigingssystemen, monitor stands en vertical lifts. Met de introductie van de gepatenteerde CF-technologie, kan de gebruiker al met slechts een minimale inspanning de producten in hoogte of diepte verstellen. Elk Ergotron product is ontworpen om het kijkgenot te vergroten, stress te verminderen en de productiviteit te verhogen in de huidige zakelijke danwel huiselijke omgeving.

Het hoofdkantoor van Ergotron is gevestigd in de VS met vestigingen in Europa en vertegenwoordingen in landen wereldwijd. In 2007 werd Ergotron volledig eigenaar van haar productievestiging in China. We zijn trots om oplossingen te bieden op de consumentenmarkt, zakelijke markt en OEM markten.

Nortek Core Values & Attributes

  
Quick Finder
LCD Monitor, ≤24"
Multiple Displays
Notebook
Large Display, >24"
OR

MORE FINDERS
WorkFit FinderStand Up Desks StyleView Cart FinderSV Medical Carts Charging Systems FinderCharging Systems