Zoeken
Live chatmaandag tot vrijdag
0800 223758
  

Veelgestelde vragen (FAQ)

Vind de antwoorden op de meest gestelde vragen. Voor vragen die hier niet beantwoordt worden, probeer een andere pagina of neem contact op met Ergotron voor assistentie.

V Ik kan een specifiek Ergotron artikelnummer niet op de site vinden. Betekent dit dat dit product niet leverbaar is?
A Als u niet kunt vinden wat u zoekt op deze site, neem contact op met Ergotron. Er zijn vaak vele alternatieve oplossingen beschikbaar en onze Customer Care afdeling is u graag van dienst om voor u de juiste oplossing te vinden.
V Voldoen Ergotron producten aan de milieunormen zoals RoHS?
A Ergotron zal voldoen aan alle milieunormen zoals wettelijk vereist is en alle normen op het gebied van gezondheid en milieurisico's. Lees meer over Ergotron's beleid ten aanzien van milieunormen.
V Wat voor garantie biedt Ergotron op haar producten?
A Ga naar onze pagina over garantie voor meer details.
V Zijn Ergotron producten geschikt voor 'clean room' toepassingen?
A Verscheidene Ergotron producten zijn succesvol toegepast in clean room toepassingen. Neem contact op met een Ergotron contactpersoon voor meer informatie.
V Kan ik een evaluatieproduct bestellen?
A Onder bepaalde voorwaarden kunt u een StyleView evalueren voor een afgesproken periode. Neem contact op met uw Ergotron sales contactpersoon voor meer informatie over de mogelijkheden.
V Waarom zijn de Ergotron producten niet voorzien van een CE merk?
A Het CE merkteken is alleen van toepassing op bepaalde producten die vallen onder de directieven voor het plaatsen van CE merktekens, bijv. zoals elektronische producten. De meeste niet-elektronische producten van Ergotron vallen niet onder deze richtlijn en hoeven dus geen CE merkteken te dragen.

  
Quick Finder
LCD Monitor, ≤24"
Multiple Displays
Notebook
Large Display, >24"
OR

MORE FINDERS
WorkFit FinderStand Up Desks StyleView Cart FinderSV Medical Carts Charging Systems FinderCharging Systems